Velkommen til den nye sæson i Fraugde Badminton.

Bestyrelsen vil sørge for at give alle medlemmer besked om eventuelle restriktioner, der kan være ved indendørssport, inden opstart.

Sidste sæson blev jo lidt forkortet, og som kompensation vil alle baner få et rør med gode badmintonbolde en af de første trænings-aftener.

Tilmeldingen
Har du spillet i forrige sæson vil du automatisk blive trukket i kontingent i løbet af august/først i september, hvis du ikke har meldt dig ud. Husk derfor venligt at rette dine betalingsoplysninger, hvis du fx har skiftet bank. Du vil beholde samme spilletid og bane, medmindre du hører andet fra bestyrelsen.
Er du helt ny spiller, kan du se om der er ledige baner, under punktet Holdtilmeldinger - og tilmelding skal ske individuelt for alle nye spillere.

Pris
Prisen for en bane for hele sæsonen er 1.500 kr. + et lille gebyr til Klubmodul - træningen er 50 minutter.
Prisen fordeles på antallet af spillere på den enkelte bane.

Udmelding
Såfremt du ikke ønsker at spille i denne sæson, så skal du altså meldes ud, det kan du gøre ved at sende en mail til Jytte - jytteschaarup@gmail.com - skriv dit fulde navn, spille-dag og tidspunkt, og det skal du gøre inden den 1. august!

Hjælp
Har du brug for hjælp, så ring til Jytte Schaarup 22 61 04 70 eller send en mail til jytteschaarup@gmail.com