Kære alle motionister og ungdomsspillere i Fraugde Badminton.Sæson 2022/2023 starter op mandag den 29. august 2022 - håber du glæder dig til at komme i gang igen.

Har du haft en bane eller være tilmeldt som ungdomsspiller i sidste sæson, så er du automatisk med i den nye sæson med samme bane eller hold. 

Hvis du ikke længere har lyst til at spille badminton, så skal du huske at melde dig ud, ellers vil du her omkring den 1. september bliver trukket for kontingent for næste sæson.

Er du er ny spiller, og gerne vil leje en bane, så kan du under punktet 'Holdoversigt', se hvad der er ledigt - husk alle spillere skal tilmelde sig, så alle får nyhedsbreve osv.


Vi kunne stadig godt bruge en person mere i bestyrelsen, der fx kunne være kontaktperson til vores ungdomsspillere og trænere - ring endelig til en af os i bestyrelsen, hvis du har et par timer på en hel sæson, du gerne vil bruge med badminton, unge mennesker, og et par enkelte møder!

Vi holdt generalforsamling den 28. januar - du kan se referat fra generalforsamlingen her, så du kan følge lidt med i, hvad der sker i badmintonafdelingen.


Du er altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, hvis du har ris ros eller gode forslag!