Ungdomstræning

Tilmelding
Har du spillet i sidste sæson vil du automatisk blive trukket i kontingent i løbet af august/først i september, hvis du ikke har meldt dig ud.
Husk derfor eventuelt at rette dine betalingsoplysninger, hvis du fx har skiftet bank.
Er du ny spiller kan du prøve at træne et par gange, inden du binder dig for hele sæsonen. Du skal bare møde op i hallen, så kan du tilmelde dig senere.

For hele sæsonen er 375 kr. + et lille gebyr til klubmodul pr. medlem.

I kontingentet er der inkluderet deltagergebyr til et badmintonstævne i enten single eller duble, samt fjerbolde, der spilles med under træning i hallen.

Træningstider
Fredag kl. 17-18 - spillere fra 2. til 4. klasse

Fredag kl. 18-19.30 - spillere fra 5. klasse til 18 år - hvis du fylder 19 år i løbet af sæsonen, kan du selvfølgelig fortsætte til sæsonen er slut.

Udmelding
Hvis du ikke ønsker at spille mere, så skal du melde dig ud. Det kan du gøre ved at sende en mail til Jytte - jytteschaarup@gmail.com - skriv dit fulde navn, spille-dag og tidspunkt, og det skal du gøre inden den 1. august!

Har du brug for hjælp?
Ring til Jytte Schaarup, tlf. 2261 0470 eller send en mail til jytteschaarup@gmail.com

Husk: medbring din egen badmintonketsjer.

Klubben kan i nødstilfælde udlåne en ketsjer og kun i en kortere periode.

Vel mødt til en ny sæson i FGIF Badminton

Du kan læse mere om vores ungdomstrænere under punktet Trænere.