Ungdomstræning
Første træning er fredag den 2. september 2022.
  
Tilmelding
Har du spillet i sidste sæson, så møder du bare op til første træning, på det hold, du spillede på sidste sæson. Du vil du automatisk blive trukket i kontingent først i september, hvis du ikke har meldt dig ud.
Husk derfor eventuelt at rette dine betalings-oplysninger, hvis du fx har skiftet bank. 

Er du ny spiller, kan du prøve at træne et par gange, inden du binder dig for hele sæsonen. Du skal bare møde op i hallen, så kan du tilmelde dig senere.

Pris for sæson 2022/2023
En hel sæson koster 375 kr. + et lille gebyr til klubmodul pr. medlem. 

I kontingentet er der inkluderet deltagergebyr til et badmintonstævne i enten single eller duble, samt fjerbolde, der spilles med under træning i hallen.

Træningstider

Fredag kl. 17-18:
Spillere fra 2. klasse og indtil den enkelte er klar til at rykke op på hold for ældre spillere - dette foregår i samråd med træner og forældre.

Fredag kl. 18-19.30:
Spillere fra 6. klasse til og med 18 år - hvis du fylder 19 år i løbet af sæsonen, kan du selvfølgelig fortsætte til sæsonen er slut. 
 
Udmelding eller brug for hjælp?
Hvis du ikke ønsker at spille mere, så skal du melde dig ud. Det kan du gøre ved at sende en mail til Jytte jytteschaarup@gmail.com - skriv dit fulde navn, og hvilket hold, du har spillet på.
 
Husk at medbringe din egen badmintonketsjer.  Klubben kan i nødstilfælde udlåne en ketsjer, men kun i en kortere periode.